• Vânzare autocamioane Ne specializăm în vânzarea și preluarea în consignație a vehiculelor rulate din categoria autocamioane, autovehicule, semiremorci, remorci și întreaga tehnică de transport și transport marfă.

  • Achiziționare în sistem buy-back AB TIR Vânzarea vehiculelor de transport marfă în întreaga Republică Cehă și în străinătate. 80% din clienții noștri provin din România.

Găsiți vehicule în parcul de vehicule cu achiziționare în sistem buy-back

Contacte

Mobil: (+420) 775 753 141
Mobil: (+420) 775 753 141
E-mail: info@abtir.cz
Parcul de autovehicule rulate AB TIR s.r.o. – achiziționare în sistem buy-back - oferă toate serviciile în domeniul vânzării și autocamioanelor. Autocamioane din categoria celor mai căutate mărci și modele la prețuri excelente.
În cazul în care nu doriți să cumpărați vehiculul, la noi puteți să vă asigurați închirierea acestuia. Închiriem vehicule chiar pentru o singură zi, iar dacă veți fi mulțumiți de rezultate, închirierea se poate prelungi sau puteți să vă cumpărați vehiculul. În cazul în care interesul dumneavoastră este vânzarea vehiculului propriu, răscumpărăm toate tipurile de autocamioane la cel mai ridicat preț posibil.
Vânzare de tehnică rulată de transport și transport marfă